HVA VI TILBYR

Assistert Selvhjelp tilbyr psykologutviklede nettbaserte programmer for de som sliter med det vi kaller de store store gruppene av psykiske plager og lidelser. Programmene inneholder engasjerende faginnhold, øvelser og oppgaver. Alt du trenger for å komme i gang er internett og innsats!

Programmene er bygget på metoden veiledet selvhjelp. Vi benytter flere evidensbaserte tilnærminger i programmene, som vi vet kan hjelpe deg til å få det bedre i hverdagen, men programmene er i hovedsak basert på kognitiv tenkning og terapi.

NETTBASERTE PROGRAMMER

… basert på metoden veiledet selvhjelp.

FÅ BEDRE SELVFØLELSE

MESTRING AV PERFEKSJONISME

MESTRING AV EKSPONERING

flere verktøy
flere programmer

HVORDAN FÅR JEG TILGANG?

For å få tilgang til programmene trenger du en tilgangskode. Den vanligste måten å få en slik tilgangskode er via helsetjenester som kjøper pakker med programtilganger og tilbyr dem videre til sine brukere. På denne måten får mange kode gratis når de henvender seg til offentlige lavtelskertilbud i Norge som rask psykisk helsehjelp, fastlegen eller andre psykiske helsetjenester.

Dersom din kommune eller helsetjeneste ikke tilbyr Assistert Selvhjelp er det mulig å kjøpe tilgang direkte som privatperson, men vi vil gjøre oppmerksom på at effekten er best for de fleste når programmene gjennomgås med oppfølging av fagpersoner.

TILGANG FOR helsetjenester
TILGANG FOR PRIVATPERSONER